Folien ger oss nästintill obegränsade möjligheter när det gäller utseendet på bilen. Från och med nu kan du hålla jämna steg med trenderna och inte bara köra en modern bil utan också i en trendig färg.

VAD ÄR TRENDIGT?

För ett par år sedan var en vit bil synonymt med den billigaste versionen av modellen. I dagsläget är trenden på världsmarknaden fullständigt förändrad. Vita Mercedes, Audi eller BMW urskiljer sig tydligt från övriga bilar.
Bilar som Maserati, Ferrari eller Bentley ser väldigt eleganta och värdiga ut i vitt.

Vit, svart… grått?

Foliestylade bilar med matt finish, t.ex. grå matt metallic eller mörk grå matt metallic har blivit en riktig hit de senaste månaderna.
Det är en matt beläggning med känsliga metallpartiklar i foliestrukturen. Bilen ser karismatisk ut och får
en ovanlig look. Denna färg är efterföljaren till den svarta mattan.

Regnbågsfärgade …

Men om du vill sticka ut från mängden och har en egen idé finns det ett dussintal intressanta färger att välja mellan. Matt, glans, metall, pärl och folier med präglad struktur. Även folier med kameleonteffekt finns tillgängliga. Du kan välja bland de galnaste färgerna för att markera din individualitet. Nedan följer exempel på framgångsrika stylingar i några mer intressanta färger.

HELFOLIERING ELLER INTE, DET ÄR FRÅGAN!

Vi utför helfoliering av bilar för att helt ändra färg på bilen. Men om du bara vill göra en mindre förändring i utseendet på din bil kan vi också hjälpa dig. Vi kan t.ex. foliera tak, speglar, bakspoiler, lägga ränder längs bilen. Allt beror på dig. Vi kommer gärna med råd för att försöka genomföra varje beställning..