Fönsterfilm / Insynsskydd


Vi erbjuder montering av fönsterfilm, både frostad som insynsskydd men även som fönsterdekor.

Fönsterfilm är perfekt för stora glaspartier då det släpper in ljus men ändå tar bort insyn. Perfekt för dig som är en privat person och gillar att kunna känna dig trygg i att inga nyfikna grannar kikar in genom fönstret. En fönsterfilm är extra praktisk om du t.ex. har ett stort fönster i badrummet.

Det är ett bra alternativ istället för persienner eller gardiner och lämnar inga märken efter sig vid nedmontering. Det är mycket diskret och enkelt, samtidigt som du får ett ordentligt insynsskydd.

Insynsskydd används vanligen på fönsterpartier till butiker, restauranger, kontor och badrum, men insynskydd på fönster kan egentligen användas var som helst där du vill ha lite extra avskildhet och skapa ett privat utrymme.

Det finns olika typer av foliering på fönster, som t.ex. med fönsterdekaler, frostad film och solfilm.

Du kan kontakta oss via e-post om du är intresserad av våra tjänster inom fönsterdekor och foliering. Våra fönsterfilm Stockholm-tjänster erbjuds inom Sverige.

Fördelarna med fönsterfilm:

Det finns många anledningar till att välja foliering av fönster över andra lösningar som gardiner och persienner.

  • Skyddar fönster och skyltfönster mot insyn
  • Släpper in ljus men fungerar även som solfilm
  • Lämplig för alla typer av glas
  • Du kan själv välja vilken design och layout du vill ha.
  • Mycket hållbart
  • Lämnar inga märken vi montering eller nedmontering
  • Dela av rum, använd på skyltfönster, skyltar och mer

Fördelarna med fönsterfilm:

 • Praktisk lösning om du har barn och inte vill att de ska slita i gardiner, osv.
 • Fönsterdekor på ett stabilt, elegant och enkelt sätt.

Hur man använder fönsterfilm (foliering)

Det finns mer än en typ av foliering, och många fler sätt att använda foliering. Från fönsterdekor till skydd mot insyn på fönster.

Olika sätt att använda foliering – Foliering fönster, skyltar och mer

Bora din fantasi sätter gränserna på hur du kan använda de olika typerna av foliering på skyltfönster och andra typer av glas, för din verksamhet eller ditt hem. Du kan dekorera hemmet, placera en solfilm över bilfönstret eller skydda dina kunders integritet genom att använda foliering på ett skyltfönster. Välj en fönsterfilm frostad film om du letar efter skydd, eller välj en du kan se igenom om du vill använda folie som dekor eller för att dämpa solljus.

Fönsterfilm kan även användas som skydd, som t.ex. över skyltar eller över en kyl med glas så att kunder kan se varor utan att solljus förstör produkterna. Fönsterfilmer på skyltfönster kan användas för att kommunicera med potentiella kunder i kombination med printad text, fungera som dekor eller att skapa en lugn och privat atmosfär och förhindra förbipasserande från att se in där de inte ska.

Insynsskydd kan till och med bli utskuren för att skapa en elegant logo, former eller mönster för att skapa ett snyggt, modernt och effektfullt utseende.

För vem passar foliering av fönster?

Foliering av fönster passar utmärkt för vem som helst som har en glasyta som behöver solskydd, fönsterdekor eller skydd mot insyn. Foliering är en enkel lösning som varken är dyr eller permanent, vilket är utmärkt för dig som t.ex. hyr lägenhet eller annan byggnad. Dessutom är foliering ett bra val om man har barn eller husdjur eftersom glasfilmen inte sticker ut eller kommer att ryckas av  barn eller djur.