Skyddsfilm / Stenskottsskydd

Skyddsfilm är ett mycket starkt och hållbart material som har flera olika användningsområden.

Den genomskinliga plastfilmen skyddar lack och målade ytor mot repor, perfekt som stenskottsskydd på bilar.

Skyddsfilm bil reducerar även UV-strålar, vilket gör att färger inte bleknar och kulören håller sig fin längre.

Skyddsfilm hjälper också till att minska risken för inbrott, då dess starka egenskaper hjälper till att förhindra att glas går sönder. Används både på bilar och glasytor som t.ex. fönsterrutor och butiksskyltfönster.

Fördelar med skyddsfilm:

Som sagt så finns det flera användningsområden med ett stenskottsskydd. Här är de främsta fördelarna:

  • Minskar risken att glas går sönder
  • Skyddar mot vandalisering, t.ex. oönskad graffiti.
  • Förhindrar repor på glas och målade ytor
  • Minskar risken för inbrott
  • Bilen hålls som ny i många år och kan återförsäljas för ett högre pris
  • Reducerar UV-strålar, vilket gör att färger håller sig intakt längre.

Hur används skyddsfilm (Paint Protection Film)?

En skyddsfilm skyddar färgen och lacken på din bil mot stenskott, repor och mer. Det fungerar på ett mycket enkelt sätt: skyddsfilmen appliceras av en professionell, utförare över en del eller hela bilen.

Detta stenskottsskydd sitter sedan på bilen som ett extra lager som skyddar färgen och poleringen.

Skyddet faller inte av, och syns inte, utan sitter bara tätt på ytan av bilen. Skyddet sitter på året runt. När du vill ta av skyddet kan du göra det när som helst, och färgen under skyddet kommer vara i samma tillstånd som då skyddsfilmen först applicerades.

Sälj din använda bil till ett bättre pris

När du köper ny bil är det en bra  idé att omedelbart se till att ett stenskottsskydd appliceras. Om du senare vill sälja bilen kommer ytan vara som ny, och bilen kan säljas enklare och för ett högre pris.

Skyddsfilm är ett säkert sätt att skydda din bil från ytliga skador vilket kommer att hålla bilens värde högt även efter att du har använt bilen i flera år.

Slipp måla om bilen och minireparationer

Att undvika ett problem är alltid bättre än att fixa problemet när det redan finns där.

Att använda en skyddsfilm innan din bil får några repor gör att du kan slippa måla om eller göra minireparationer av bilen eftersom stenskottsskyddet tar han om det åt dig.

Det finns ingen anledning att låta din bils färg och foliering åldras och se sämre ut när du enkelt kan hålla den som ny genom ett skyddsfilter. Processen tar bara några timmar till någon dag att utföra, och när det är gjort så håller det i många år.

Hur vi kan hjälpa dig

Om du letar efter stenskottsskydd Stockholm och Sverige erbjuder vi professionell stenskottsfoliering. Vi appliceras skyddsfilmen ordentligt så att skyddet är omärkbart och kan hålla i många år.

Vare sig det är en liten krockskada som leder till repor, stenskott från vägar eller vandalisering kan stenskottsskydd se till att din bil hålls i bästa möjliga skick. Vi hjälper dig – kontakta oss för att få en offert.