Bilfoliering


Varför helfoliering av bil?

Att foliera sin bil är ett enkelt sätt att helt förvandla sitt fordon och göra det unikt. Om du vill ha en bil som speglar din egen stil så ska du absolut fundera på att foliera bilen – wrapping eller partiell bilfoliering är ett av de enklaste och mest flexibla sätten att anpassa din bil.

Det finns ett stort urval av mönster, material och kulörer som t.ex. matt, satin, metallic och chrome.

Det är endast din fantasi som sätter gränserna.

Vi erbjuder både helfoliering, men även montering av dekaler (s.k. striping).

Foliering kan göras på alla typer av fordon såsom bilar, båtar, motorcyklar, lastbilar m.m. Det är ett utmärkt sätt att antingen visa din egna personliga smak eller marknadsföra ditt företag genom utsidan av fordon.

Det är inte bara wrapping som är möjligt, utan det går även att foliera fordonets inredning om du vill göra det.

Hur mycket kostar det att ändra bilens färg?

Beroende på folie, tillverkare, bilens storlek och komplexitet börjar priserna för grundläggande styling på ca 10 000 SEK upp till 25 000 SEK för kromfolie. Priset för helfoliering är självklart högre än en semifoliering. För specifik offert för just din bil, vänligen kontakta oss per telefon eller skicka en förfrågan per e-post. Vi kan då ge dig ett pris för just ditt önskemål av bilfoliering.

Vi erbjuder foliering Stockholm av många olika slag, för alla typer av fordon. Vi hjälper dig gärna att välja det bästa alternativet för just dig.

Varför välja oss?

Det finns många anledningar till att välja oss. Först och främst är vi ett företag som är strikt specialiserat på bilindustrin.

Vi har en hall utrustad med lämplig belysning och verkstadsutrustning.

Med erfarenhet av premiumklassbilar försöker vi förbereda bilar för användning i maximal utsträckning genom professionell demontering av lampor, dörrhandtag, emblem – detta garanterar optimal sluteffekt och högsta hållbarhet.

Vi tillmötesgår varje kund individuellt med hänsyn till beställningens detaljer.

Genom att kontinuerligt delta i organiserade utbildningar förbättrar vi våra färdigheter och utökar vår kunskap för att kunna erbjuda högsta kvalitet på vart och ett av våra projekt.

Vi strävar ständigt efter perfektion. Letar du efter foliering av bil Stockholm, bildekor Stockholm finns vi här för att hjälpa dig transformera ditt fordon till just det du vill ha.

Hur vi arbetar

Innan vi folierar undersöker vi lackens tillstånd- vi letar efter eventuella fel eller stenchips och informerar kunden om våra resultat.

Sedan förbereder vi ytorna för foliering genom avfettning. Vid behov demonterar vi karosskomponenterna, alltså speglar, dörrhandtag, lister, emblem och liknande.

Efter folieringen monterar vi självklart tillbaka delarna.

Viktig information!!!

Fordonet måste vara rent vid inlämning. Annars till kommer ytterligare kostnader för biltvätt.

Genomföringstid av bilfoliering

Från ett par timmar för enklare utföranden till flera arbetsdagar för komplexa projekt.

Prislista för foliering (Wrapping)

Beställningar prissätts individuellt baserat på grafisk design och typ av fordon. Foliering bil pris kommer att bero på vad du vill hå, hur stort ditt fordon är och svårighetsgraden av uppgiften.

Vi efterfrågar information, gör en beräkning och ger en offert för vårt bilfolieringspris.

Dimning av lampor

Vi erbjuder också folier för att och dimma lampor. Om du ska anpassa ditt fordons belysning har vi verktygen som behövs för foliering bil Stockholm.